Ennen kun menin 1-luokalle, kävin starttiluokan. Sen jälkeen kävin normaalisti ala-asteen 1-6 luokat.

1-2-luokan kävin Kopsan ala-asteella. 3-6-luokan kävin samassa koulussa nimeltään Antinkankaankoulu. Ylä-asteen 7-luokalla vaihdoin koulua puoleksi vuodeksi Ruukin yläastekouluun. Sitten vaihdoin kesken 7-luokan Raaheen takaisin kouluun Merikadulle ja kävin siellä koulua 9-luokkaan asti.

9-luokalla piti alkaa miettimään, mille alalle menisin opiskelemaan. Olin kiinnostunut kokkaamisesta ja leipomisesta, joten hain kokkialalle Limingan Luoville, Raaheen ja Oulun Luoville. Pääsin Raaheen ja Liminkaan ja valitsin koulukseni Limingan ammattiopisto Luovin.

Aloitin koulun syksyllä 2015 ja olen yhä täällä koulussa. Minun tarkoituksenani on valmistua vuoden 2018 kesällä. Olen tykännyt tästä koulusta, vaikka alussa oli pieniä ongelmia. Nyt kaikki sujuu kohtalaisesti. Ihmiset, jotka ovat samassa ryhmässä, ovat tosi mukavia ja huumorintajuisia, joten tulemme toimeen hyvin.

Kun valmistun koulustani, aion etsiä töitä, ansaita tarpeeksi rahaa ja muuttaa omilleni.

Tulevaisuuden suunitelmaksi toivon:

  • Hyvää työpaikka
  • Omat kissat 
  • Kämppä

 

Koulun valmistuminen olisi pitänyt taphtua keväällä 2018, mutta kouluni jatkuu vielä Helmikuun 2019 saakka. Syynä on työtapaturma joka sattui 04.12.2017.